Check Out Your URL Schermafbeelding 2015-01-10 om 02.09.51

rencontres nature en ardennes

Resources  

official site  

http://emilymarchblog.com/maglayd/5178 Juridisch Dienstverlening saai?
Een juridische baan is heel veelzijdig. Je hebt op verschillende manieren met wet en regelgeving te maken en komt veel in contact met mensen. Ben je geïnteresseerd in regels en procedures, ben je hulpvaardig en sta je graag voor anderen klaar? Dan is de opleiding Juridische Dienstverlening echt iets voor jou! Wetten en regels zijn er altijd en overal. We hebben ze nodig in onze maatschappij maar mensen begrijpen niet altijd wat hun rechten en plichten zijn. Daar hebben ze jouw hulp en uitleg bij nodig! Als juridisch dienstverlener geef je cliënten informatie en advies over voorzieningen waar ze recht op hebben. Je bemiddelt bij het vinden van werk, assisteert bij het oplossen van juridische vraagstukken of je verwijst en begeleidt cliënten met problemen naar de juiste instelling. Je belangrijkste taken bestaan uit het opstellen van juridische documenten, onderzoek naar juridische gegevens en het bijhouden van klantendossiers. Als juridisch dienstverlener beschik je over een aantal eigenschappen. Je…
… werkt nauwkeurig,
… beheerst de Nederlandse taal goed,
… bent communicatief vaardig en
… bent klantgericht en dienstverlenend.
site de rencontre pub tv Wat leer je tijdens de opleiding?
De opleiding duurt in principe drie jaar. Bij de intake kies je een uitstroomrichting; Openbaar Bestuur, Sociale Zekerheid, Personeel en Arbeid of Zakelijke Dienstverlening. Tijdens het eerste jaar kun je deze voorkeuze nog veranderen. Je volgt ongeveer 60% van de onderwijstijd lessen op school. Je krijgt veel theoretische vakken. Denk aan privaatrecht, strafrecht en arbeidsrecht. Daarnaast krijg je vakken als Nederlands en Rekenen. Je kennis pas je toe in de praktijk tijdens de stage die je loopt. Deze stage beslaat ongeveer 40% van de totale onderwijstijd. De stage begint halverwege het tweede jaar en duurt een jaar.
http://payneortho.com/?markyre=conocer-mujeres-del-extranjero&6aa=c4 Afgestudeerd, en nu?
Je kunt op veel verschillende plekken aan het werk als juridisch medewerker. Afhankelijk van je gekozen uitstroomprofiel kun je aan de slag bij een advocatenkantoor, incassoburau, makelaar, afdeling personeelszaken, uitzendbureau, gemeentelijke dienst, verzekeraar of de overheid (bijvoorbeeld bij het Openbaar Ministerie). Je kunt natuurlijk ook doorstuderen aan het hbo. Zo is er goede aansluiting met de opleidingen Bestuurskunde, Maatschappelijk Werk & Dienstverlening, Management, Economie & Recht, Personeel & Arbeid, hbo-Recht of Sociaal Juridische Dienstverlening.

see here now http://melroth.com/?komp=opzioni-binarie-corso&8f4=c6 opzioni binarie corso  Aanmelden voor deze opleiding? Klik dan hier!