site de rencontre 100 gratuit et fiable Schermafbeelding 2015-01-10 om 01.58.18

site link Juridisch Dienstverlening in 2 jaar?
Ben jij een goede leerling, bijzonder gemotiveerd, voldoe je aan de toelatingseisen en wil je snel doorstromen naar het hbo of aan het werk? Dan is de Sprintopleiding Juridische Dienstverlening de juiste keuze voor jou! Wetten en regels zijn er altijd en overal. We hebben ze nodig in onze maatschappij maar mensen begrijpen niet altijd wat hun rechten en plichten zijn. Daar hebben ze jouw hulp en uitleg bij nodig! Als juridisch dienstverlener geef je cliënten informatie en advies over voorzieningen waar ze recht op hebben. Je bemiddelt bij het vinden van werk, assisteert bij het oplossen van juridische vraagstukken of je verwijst en begeleidt cliënten met problemen naar de juiste instelling. Je belangrijkste taken bestaan uit het opstellen van juridische documenten, onderzoek naar juridische gegevens en het bijhouden van klantendossiers. Als juridisch dienstverlener beschik je over een aantal eigenschappen. Je…
… werkt nauwkeurig,
… beheerst de Nederlandse taal goed,
… bent communicatief vaardig en
… bent klantgericht en dienstverlenend.

index Resources Wat als de Sprintopleiding toch te moeilijk blijkt?
Na de eerste periode bespreken we of de sprintopleiding voor jou haalbaar is.

http://tjez.gob.mx/perdakosis/5997 Als blijkt dat het te snel voor je gaat, kun je instromen in het reguliere traject. In dat geval rond je de opleiding in 3 jaar af.

http://www.lahdentaiteilijaseura.fi/?siftifkar=bin%C3%A4ra-optioner-analyser&560=93 Hoe ziet de opleiding eruit?
Gedurende twee jaar volg je intensief lessen in het uitstroomprofiel van jouw keuze. Soms is het mogelijk een combinatie van uitstroomprofielen te volgen. Je ontvangt dan twee diploma’s. De opleiding biedt een ambitieuze leeromgeving waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Je krijgt veel theorie. Denk aan privaatrecht, strafrecht, belastingrecht, arbeidsrecht en Sociaal Zekerheidsrecht. Daarnaast krijg je vakken als Nederlands en Rekenen. Je kennis pas je toe in de praktijk tijdens de stage die je loopt. Voorbeelden van stageplekken zijn het UWV Werkbedrijf, in de schuldhulpverlening, bewindvoering, een advocatenkantoor, makelaarskantoor, uitzendbureau of op een afdeling HRM.
Buy Tastylia / Doorstromen naar het hbo!
De Sprintopleiding Juridische Dienstverlening is een ideale en snelle opstap naar het hbo! Management, Economie & Recht, Personeel & Arbeid, HBO Recht, Sociaal Juridische Dienstverlening, Maatschappelijk Werk en Bestuurskunde zijn hbo-opleidingen die goed aansluiten.
why not look here Wat zijn de instroomeisen?
Om toegelaten te worden tot de sprintopleiding moet je beschikken over een:
• VMBO-T diploma met minimaal een 7 voor de basisvakken
• Overgangsbewijs 3-4 havo/vwo met minimaal een 7 voor de basisvakken
• Overgangsbewijs 4-5 havo/vwo met minimaal een voldoende voor de basisvakken.

site pour rencontre homme riche  Aanmelden voor deze sprintopleiding? Klik dan hier!